Altavista Property

               Altavista Property är den ledande kommersiella mäklaren i Marbella och på Costa del Sol med stor erfarenhet av den spanska fastighetssektorn, bred kunskap och en djupare förståelse av marknaden och en historia av framgångsrik marknadsföring och försäljning av fastigheter riktad mot den internationella andrahemsmarknaden.

Altavista Project Development

               Detta bostadsområde är en produkt av Altavista Project Development. Tack vare vårt interna team av arkitekter har vi tänkt ut och genomfört flera moderna bostadsprojekt i högklassiga områden, inklusive vårt flaggskepp, villa complex La Finca de Marbella, www.lafincademarbella.com Kunder välkomnas att besöka vårt uppvisningshus för att kunna granska kvalitén och slutbehandlingen, så att det kan reproduceras i detta nya bostadsområde.

CAI, Engineering Solutions

             CAI Soluciones de Ingeniería skapades 1987 för att kunna tillhandahålla ingenjörskonst och stadsplaneringstjänster på Costa del Sol. Nu erbjuder vi omfattande ingenjörskonst samt arkitektoniska tjänster, använder oss av moderna lösningar, nyskapande genom ett multidisciplinärt team av civilingenjörer, anläggningar, arkitekter, etc. Vi utvecklar planlösningar, urbanisering och civilingenjörsprojekt, arkitektoniska projekt, anläggningar för bostadshus och hotell. Vi arbetar tillsammans med de främsta byggherrarna och investerarna på nationell nivå, där vi fokuserar på vårt tillämpningsområde på Costa del Sol i syfte att tillhandahålla kunskap om området samt dess lokaladministration..