Altavista Property

               Altavista Property er den ledende kommersialisere eiendomsutvikleren i Marbella og på Costa del Sol med en enorm erfaring i den spanske eiendomssektoren med omfattende kunnskap og dyp forståelse av markedet, og en historie med vellykket markedsføring og salg av fast eiendoms produkter rettet mot det internasjonale sekundære hjemmemarkedet.

Altavista Project Development

              Dette anlegget er et produkt fra Altavista Project Development. Takket være vårt eget team med arkitekter har vi muligheten til å utvikle noen eiendomsprosjekter fra tegnebrettet til levering. Vi har med hell unnfanget prosjekter fra bunnen av og har tilpasset eksisterende prosjekter til dagens markedskrav. Realiserte prosjekter inkluderer vårt svært vellykkede anlegg La Finca de Marbella, www.lafincademarbella.com. Klienter er velkommen til å besøke vår visningsvilla for å inspisere kvalitet og ferdigstilling som skal gjentas i dette nye anlegget.

CAI, Engineering Solutions

             CAI Soluciones de Ingeniería ble opprettet i 1987 for å tilby ingeniører og urbane planleggingstjenester til Costa del Sol. Nå kan vi tilby omfattende prosjektering og arkitekttjenester, gjennomføre moderneog nyskapende løsninger gjennom et tverrfaglig team av sivilingeniører, arkitekter, anlegg, osv. Vi gjennomfører planlegging, urbanisering og anleggsprosjekter, arkitektoniske prosjekter, anlegg for boliger og hoteller. Vi samarbeider med de største utviklere og investorer på et nasjonalt nivå, med hovedfokus på Costa del Sol for å utnytte vår kunnskap om området og de lokale administrasjonene.