Altavista Property

               Altavista Property is de belangrijkste handelsagent in Marbella en aan de Costa del Sol, met ruime ervaring in de Spaanse vastgoedsector, uitgebreide kennis en diep inzicht in de markt en een geschiedenis van succesvolle marketing en verkoop van vastgoed, gericht op de internationale markt voor tweede huizen.

Altavista Project Development

               Deze ontwikkeling is een product van Altavista Projectontwikkeling. Met dank aan ons interne team van architecten hebben we verschillende eigentijdse vastgoedprojecten ontworpen en uitgevoerd op eersteklas locaties, waaronder ons belangrijkste villacomplex La Finca de Marbella, www.lafincademarbella.com. Cliënten zijn welkom in onze modelvilla om de kwaliteit en afwerking te bekijken die in deze nieuwe ontwikkeling ook zal worden gedupliceerd.

CAI, Engineering Solutions

             CAI Soluciones de Ingeniería werd opgericht in 1987 om techniek en stedenbouwdiensten te verlenen aan de Costa del Sol. Tegenwoordig bieden wij uitgebreide technische en bouwkundige diensten, zetten we hedendaagse oplossingen in, innoveren we door een multidisciplinair team van civiele ingenieurs, faciliteiten, architecten, etc. Wij ontwikkelen planning, verstedelijking en civieltechnische projecten, bouwkundige projecten, faciliteiten voor residentiële gebouwen en hotels. Wij werken samen met de belangrijkste ontwikkelaars en investeerders op nationaal niveau, waarbij we onze scope richten op de Costa del Sol om kennis te kunnen bieden over het gebied en de lokale besturen.